Beschikbaarheid

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
Optie

Reserveren

Als je het groepsverblijf wil reserveren, of een optie wil nemen, kijk even op de kalender hierboven of er nog ruimte is. Deze kalender wordt geregeld bijgewerkt, dus het kan zijn dat deze net niet up to date is. Vul vervolgens het aanvraagformulier in en dan hoor je snel van ons. Wij kunnen groepen zonder opgaaf van redenen weigeren. 

Online boeken is niet mogelijk.

Je kunt een optie nemen of verzoek voor reservering doen via het aanvraagformulier. Dat formulier mail je naar Sandra.

In de wintermaanden (november tot en met april) zijn we gesloten

Boekingen

Boekingen zijn definitief zodra wij de huursom hebben ontvangen. De huursom wordt gebaseerd op het te verwachten aantal gasten. In de terugbetaling van de borgsom wordt het werkelijk aantal verrekend.

Opties

Je kunt gaandeweg dit jaar opties voor het komende kalenderjaar nemen. Je betaalt dan wel boekingskosten, ook als je annuleert. Wij nemen altijd eerst contact op voordat de optie een boeking wordt, dat doen we als de tarieven bekend zijn.

Als je een optie neemt ga je akkoord met de huisregels, het tijdig aanleveren van het ingevulde nachtregister en het privacyreglement. Bij een boeking ga je akkoord met de annuleringsvoorwaarden.

Tarieven

De tarieven in 2024 zijn € 20,90 per persoon per nacht, exclusief toeristenbelasting inclusief BTW (9%) Schoolreisjes kunnen deze belasting terugvragen via de gemeente Texel.

Minimaal verblijf door de week is twee nachten en 25 personen. In het weekend is het minimumverblijf twee nachten + een dagtarief van 10,= per persoon (vertrek op zondag uiterlijk 17:00). U kunt natuurlijk korter komen, of met minder mensen maar u betaalt dan wel voor het minimum aantal nachten en 25 personen. Boekingskosten zijn voor boekingen in 2024 € 30,=

De borg is € 500,= en wordt (deels) ingehouden bij schade of als het verblijf niet schoon wordt achtergelaten. Zie ook de borglijst.

Nachtregister en Belasting

We zijn verplicht een nachtregister bij te houden. Ook zijn we verplicht toeristenbelasting af te dragen aan de gemeente Texel. Daarom vragen we je om ons uiterlijk de dag van aankomst te voorzien van een genummerde lijst met namen, geboortedatum en woonplaats van alle gasten. Je kunt hiervoor dit formulier gebruiken of een eigen formulier gebruiken, als de gevraagde informatie er maar op staat.

Scroll naar top